Veient que hi ha un interès majoritari per les alternatives ens hem avançat una mica i hem penjat alguns continguts (linkejats) que us poden interessar. Els podeu trobar a la pestanya d’Alternatives.

També hem de demanar disculpes per no actualitzar correctament les xerrades i debats de la plaça pels propers dies. La connexió d’internet a la plaça és complicada, i fem el que podem. La questió és anar millorant i progressant a poc a poc…

One response to “

  1. Doncs gràcies, no sabia q existís aquest apartt on es poden votar les opcions q hi ha, de fet estic intentant de fa dies q arribi la meva proposta de confeccionar un sistema molt semblant i em semla fantàstic.
    És molt bona idea, de fet la meva proposta la vaig enviar a diverses comissions on proposava un sistema de registre de propostes per després votar-les.
    De totesmaneres a causa de la dificultat amb la comunicació i els mitjans, itenin en compte q hi ha q no disposem de Internet sempre, trobo q no és del tot viable.
    Avui dissabte 11/6/11 m’hepresentat per parlar/col·laborar amb els de dinamització, però com q m’han dit q han cambiat la hora i no em podia esperar a q apareguèssin, he decidit envar lameva proposta per e-mail.
    Si hiesteu interessats, posseu-vos en contacte amb ells.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s